Een gepersonaliseerde rugzak voor jouw vergeetachtige kind!

Kinderrugzakje.nl krijgt regelmatig verhalen te horen met veel voorkomende problemen waar ouders tegen aan lopen. Wij hebben dan ook dé oplossing: een gepersonaliseerde rugzak voor jouw kind. We vertellen je graag meer in ons blogartikel over één van de problemen die wij tegen komen. Herkenbaar? Laat het ons dan weten, we horen graag jouw verhaal!

Verkeerde rugzak

Je staat op een wankel trapje de bovenste planken van de boekenkast schoon te poetsen, wat al 3 maanden lang op je lijstje staat, maar dan hoor je opeens de sleutel in de deur. ‘’Wie komt er nu weer op dit tijdstip thuis?’’ vraag je je af terwijl je op je horloge kijkt. Het is al kwart voor 4? Nog voordat je tijd hebt om het trapje af te komen hoor je je kind al roepen of er iets lekkers in huis is. Gelukkig zijn de boodschappen al gedaan en loop je naar de voordeur om de jas op te hangen, schoenen overeind te zetten en te kijken wat er van de lunch is overgebleven. Maar, wacht eens even. Deze rugtas lijkt erg veel op die van je zoontje, maar de kleur is donkerder en de vlekken zijn miraculeus verdwenen.

 

Wanneer je verhaal gaat halen, krijg je een schouderophalend gebaar en een ‘’weet-ik-ook-niet’’ antwoord. Zuchtend laat je hem weten dat dit nu al de zoveelste keer is en hij er echt beter op moet letten. Nu kan je weer in de groepsapp vragen wie zijn rugtas heeft. Terwijl je wacht op een antwoord, krijg je al snel een melding. Een andere ouder had hier blijkbaar ook last van en heeft besloten om een gepersonaliseerde rugzak te kopen met de naam van hun kind erop geborduurd. Zo is het bijna onmogelijk om de verkeerde rugzak mee te nemen en scheelt dat weer heel wat appjes, ritjes om de rugzak te verwisselen en gestress van de ouders.

De oplossing: een gepersonaliseerde rugzak

Glimlachend kijk je naar het monstertje dat bezig is met zijn Nederlandse huiswerk terwijl je online zoekt naar een website die dit levert. Over een paar dagen krijgt deze kleine snotneus een mooie, nieuwe, blauwe rugtas met een grote ‘ALEX’ op de voorkant geborduurd. Vaarwel problemen met zoekgeraakte tassen, hallo gepersonaliseerde kinderrugzakjes!

Ben jij ook benieuwd naar welke gepersonaliseerde rugzak kan kopen voor jouw kind? Bekijk het hele assortiment kinderrugzakjes met naam! Check ook onze social media voor de allernieuwste rugzak trends op Instagram of Facebook .

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd