Verlies nooit meer je spullen met een rugzakje met naam

Vandaag gaat de klas van groep 4 waar mijn zoontje in zit een dagje naar het pretpark, ze moeten zelf voor eten en drinken zorgen, dus geef ik hem zijn rugzakje met naam mee. Om 8 uur staat de bus klaar en ik ga gezellig mee als hulpmoeder, ieder van ons krijgen 5 kindjes onder onze hoede, het is prachtig weer dus dat beloofd een mooie dag te worden.

Als we aan komen worden alle kinderrugzakjes verzameld en kunnen we gaan genieten.

Na een tijdje is het tijd voor een drankje en een stukje fruit, de rugzakjes gaan open en het lekkers wordt verzameld, 1 kindje is in paniek want zijn rugzakje is verdwenen, iedereen moet op zoek om het kinderrugzakje te gaan zoeken, als laatste waren we bij Doornroosje (attractie) dus daar moest worden gezocht.

Alle kindjes verzamelen hun eigen kinderrugzakje en we lopen dezelfde weg terug.

Op weg naar het sprookjesbos zie ik dat er best veel kindjes lopen met een kinderrugzakje, sommige hebben  op hun rugzakje niet alleen hun naam staan, maar ook nog een leuke afbeelding wat varieert van een hondje tot een vrolijke clown met een ballon.

De speurtocht naar een rugzakje

 

Als we bij Doornroosje aankomen ligt er nergens een verloren rugzakje met naam, en als we vragen aan de mensen of zij misschien een kinderrugzakje hebben gevonden met een naam erop gedrukt krijgen we elke keer nee te horen.

Bram is heel verdrietig dat hij zijn net gekregen kinderrugzakje wat hij van Oma had gekregen als cadeautje kwijt is, maar dan uit het niets horen wij een stem galmen over het park, wil de eigenaar van het leuke rugzakje met de naam Bram erop zich melden bij de ingang, snel lopen we naar de ingang en Bram krijgt een grote glimlach op zijn gezicht, want al snel ziet hij dat daar zijn mooi rode kinderrugzakje staat, met grote letters Bram erop.

Bram heeft zijn rugzak terug gevonden doordat het duidelijk was van wie deze rugzak was. Hoe is dat gekomen? Bram heeft een rugzakje gekregen met zijn naam hierop bedrukt, waardoor het voor iedereen duidelijk is van wie deze rugzak is.

Nooit meer je (waardevolle) spullen kwijt door een rugzakje met naam

 

Bram heeft de hele dag kunnen genieten van zijn appel en boterhammetjes. Nu is dit natuurlijk niet het ergste wat er had kunnen gebeuren, maar geef jij je kind wel eens waardevolle spullen mee? Neem dan niet het risico en zorg dat je tas eenvoudig te onderscheiden is van de rest. Laat een rugzakje met naam bedrukken bij Kinderrugzakje.nl en heb in ieder geval één zorg minder!

Heb jij interesse in een rugzakje met naam? Bekijk dan ons assortiment en laat het ons weten als je vragen hebt! Het team van Kinderrugzakje.nl helpt je graag verder!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd