Retourneren

Retourneren

Valt je Rugzak niet in de smaak, heb je niet de juiste kleur besteld, maak je gebruik van je herroepingsrecht, of heb je een andere reden om te retourneren, dan kan je dat binnen 14 dagen nadat je de rugzak hebt ontvangen. Gepersonaliseerde producten kunnen NIET worden geretourneerd. Laat het drukwerk los? Neem dan even contact op met info@kinderrugzakje.nl . Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Zorg dus dat je het pakketje voldoende frankeert en stuur het op naar onderstaand adres.

Kinderrugzakje.nl
Charles petitweg 7a-5 (geen bezoekadres)
4827HJ Breda
Nederland

Kinderrugzakje.nl hanteert de volgende spelregels voor retourneren:

  • De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn.
  • Gepersonaliseerde producten kunnen NIET geretourneerd worden.
  • Meld je retourzending aan op Info@Kinderrugzakje.nl
  • Stuur de ingevulde en geprinte retourbon mee met het retourpakket.
  • Het retourpakket moet binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd zijn.
  • Vermeld bij het retourneren je bestelnummer.
  • Het pakketje dient voldoende gefrankeerd te zijn (kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening).

 

Indien de artikelen ongebruikt, onbeschadigd, tijdig en correct zijn geretourneerd, zullen wij de betaalde prijs (exclusief de retourkosten) uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terugstorten op hetzelfde bankrekening als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders is afgesproken. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

Heb je nog vragen over retourneren of is er iets mis met het product? (productiefout, verkeerd product geleverd, drukwerk laat los etc.) Dat lossen we dat uiteraard zonder enige kosten voor jou op. Neem in dat geval even contact met ons op. Info@kinderrugzakje.nl